Усељење за школску 2021/22. годину


ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ И УЧЕНИКЕ
август 2021.

Поштовани ученици и родитељи,

Усељење у Дом биће организовано у уторак, 31. 8. 2021. Збпг актуелне епидемиолошке ситуације, свака васпитна група ће добити свој термин за усељење.

Списак ученика по васпитним групама и сатница за усељење

Информације за родитеље

*УЧЕНИЦИ КОЈИ СЕ НЕ УСЕЛЕ У ДОМ, НЕ ИЗВРШЕ УПЛАТУ И НЕ ОБАВЕСТЕ О ЕВЕНТУАЛНОМ ЗАКАШЊЕЊУ, ДО 03.09.21.г. до 10 сати БИЋЕ БРИСАНИ СА ЕВИДЕНЦИЈЕ ПРИМЉЕНИХ УЧЕНИКА.

На дан уласка ученика у Дом обавезно је и присуство родитеља/старатеља. Молимо вас да ученик у установу уђе у пратњи само једне особе уз обавезно ношење маске.


*Препоручује се да родитељ дође због потписивања Уговора. Уколико је спречен, потписан Уговор доставити групном васпитачу у року од 7 дана (Уговор ће добити ученици приликом усељења).

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТА

Ученик је дужан да приликом усељења у Дом достави:

ОСТАЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Ученик је у обавези да код себе има оверену здравствену књижицу. Приликом усељења у Дом родитељ/старатељ потписује Уговор и Изјаву да ученик и чланови породице нису под здравственим надзором, да су информисани да су у обавези да се у најкраћем року одазову позиву у случају сумње на болест ученика, као и да су сагласни са свим предлозима за лечење које даје надлежни лекар.

Примерак нове Изјаве можете преузети ОВДЕ

Ученик је у обавези да донесе довољан број маски које обезбеђују родитељи/старатељи. Неопходно је да ученик донесе и свој топломер и средства за личну хигијену и хигијену собе. Препоручујемо да се донесе и постељина коју је обавезно мењати на 7 дана.