Усељење за школску 2020/21. годину


август 2020.
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ И УЧЕНИКЕ

Поштовани ученици и родитељи,

Надамо се да сте сви добро и да сте спремни за нову школску годину. Због свима познате епидемиолошке ситуације у земљи у Дому ће бити уведена нова правила понашања о којима ћемо вас ускоро обавестити.

Усељење у Дом биће организовано у понедељак, 31. 8. 2020. Да не бисмо стварали гужве, свака васпитна група ће добити свој термин за усељење. Списак ученика по васпитним групама и сатницу за усељење ћемо објавити на сајту најкасније у суботу, 29.8.2020.

На дан уласка ученика у Дом обавезно је и присуство родитеља/старатеља. Молимо вас да ученик у установу уђе у пратњи само једне особе уз обавезно ношење маске.


*Препоручује се да родитељ дође због потписивања Уговора. Уколико је спречен, потписан Уговор доставити групном васпитачу у року од 7 дана (Уговор ће добити ученици приликом усељења).

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТА

Ученик је дужан да приликом усељења у Дом достави:

ОСТАЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Ученик је у обавези да код себе има оверену здравствену књижицу. Приликом усељења у Дом родитељ/старатељ потписује Уговор и Изјаву да ученик и чланови породице нису под здравственим надзором, да су информисани да су у обавези да се у најкраћем року одазову позиву у случају сумње на болест ученика, као и да су сагласни са свим предлозима за лечење које даје надлежни лекар.

Примерак нове Изјаве можете преузети ОВДЕ

Ученик је у обавези да донесе довољан број маски које обезбеђују родитељи/старатељи. Неопходно је да ученик донесе и свој топломер и средства за личну хигијену и хигијену собе. Препоручујемо да се донесе и постељина коју је обавезно мењати на 7 дана.